Handbeschilderd Porselein
Panoramafoto Panoramafoto Panoramafoto Panoramafoto Panoramafoto
| Algemene Voorwaarden |
opvulling opvulling
Panoramafoto SCHOONHEID: Is zichtbaar geworden liefde. (Plato)

Bestelling
Voor de bestelling van een handbeschilderd kadootje stuur je een berichtje naar pauline.teeuwissen@tiscali.nl of neem je telefonisch contact op. Samen met Pauline spreek je je wensen door en maak je afspraken over de prijs en het tijdstip van levering. Indien gewenst wordt de opdracht per post verzonden in binnen- en buitenland.

Betaling
Wanneer de opdracht klaar is neemt Pauline contact met je op. De opdrachten kunnen persoonlijk worden afgehaald en contant betaald bij aflevering.
Opdrachten die per post worden verzonden dienen bij verzending vooraf per bank betaald te worden.

Bij verzenden van het pakketje gelden de TNT Post tarieven binnen Nederland of daarbuiten (Europa of Wereld). Pauline is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van de goederen tijdens verzending door TNT post. Je kunt dit risico verzekeren tegen meerpijs. Pauline verpakt haar handgemaakte producten uiteraard zeer zorgvuldig.

Prijzen
Alle prijzen zijn in overleg overeengekomen en zijn afhankelijk van de opdracht en het materiaal. De prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten en inclusief BTW.  

Pauline is niet aansprakelijk voor slijtage of beschadigingen tijdens of na gebruik. Het handbeschilderde porselein is vaatwas- en oven bestendig en geschikt voor intensief gebruik echter kan het gebruik van een mes op het snijvlak krassen veroorzaken.

Tijdens het branden in de keramiekoven bestaat altijd de kans dat het porselein breekt. Dit gebeurd praktisch nooit maar mocht dit toch gebeuren neemt Pauline persoonlijk contact met je op.

Voor vragen en/of opmerkingen mail naar pauline.teeuwissen@tiscali.nl

 

 

Panoramafoto